WERKWIJZE

ABC Autoglas werkt gemakkelijk, snel en transparant.
Wij leveren een hoge kwaliteit en ontzorgen onze klanten.
Wij scoren een 9,2 voor klanttevredenheid!

SpeakerCamera
Stap 1 - Schade melden
Moet uw autoruit vervangen of gerepareerd worden? Upload een foto van de ruitschade en vul ons schadeformulier in en ontvang GRATIS herstel, zonder eigen risico!

Wij nemen na uw schade melding contact op met uw verzekeraar om te controleren of u tegen ruitschade verzekerd bent. Na deze polischeck weten wij ook of er een eigen risico van toepassing is op uw verzekering. Is dat het geval? Dan nemen wij die kosten op ons. Hierdoor krijgt u gratis herstel zonder eigen risico. U krijgt alles zwart op wit, zodat u garantie heeft dat u achteraf geen rekening krijgt.
SpeakerCamera
Stap 2 - Afspraak plannen
Nadat uw polis is gecontroleerd, nemen wij contact met u op. Samen plannen we een afspraak op een datum en plaats waar het u uitkomt. Op de dag van de afspraak krijgt u van ons een tijdindicatie door.

Wij kunnen herstel uitvoeren van maandag t/m zaterdag. De locatie mag bij ons zijn, bij u thuis of bij u op het werk. We rekenen geen voorrijkosten. De monteur komt gratis bij u langs!
SpeakerCamera
Stap 3 - Schadeherstel
In geval van sterreparatie kunnen wij uw ruit behouden. Bij ruitvervanging plaatsen we voor u exact dezelfde originele ruit met EOM keurmerk (EOM: Original Equipment Manufacturer). 

Deze ruit komt van dezelfde leverancier als die van uw dealer. Na de montage controleren we samen met u alle opties in de ruit. U krijgt van onze monteur een garantiebewijs waarop 10 jaar garantie van Bovag staat vermeld, evenals dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij handelen de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. U hoeft niets te regelen!
SpeakerCamera
Stap 4 - Review achterlaten
Na het herstel van uw autoruit krijgt u van ons een mailtje waarin u uw ervaring met ons kunt delen. Wij horen graag hoe u het proces heeft ervaren en of u ons zou aanbevelen aan anderen. 

Heeft u een specifieke vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u naar tevredenheid kunnen helpen.
GRATIS AUTORUIT VERVANGEN?