Bekijk hier antwoorden op veelgestelde vragen van anderen:

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via de opvallende "schade melden" knop of door hier te klikken. U kunt ook gratis telefonisch contact opnemen met ons servicecenter via nummer 0800-1023.
Meld altijd de ruitschade bij ons door hier te klikken. Wij gaan dan over tot het beoordelen of de ruit gerepareerd of vervangen moet worden. Wij zullen vervolgens met u contact opnemen om ons advies en eventuele vervolgstappen met u te bespreken.
Als u een verzekering heeft die autoruitschade dekt, dan worden de kosten vaak vergoed. We zullen u helpen door een gratis polischeck uit te voeren om dit te verifiëren. U hoeft daarbij niets uit te zoeken. Wacht niet langer en klik hier om uw schade te melden. Wij zoeken de rest dan voor u gratis en vrijblijvend uit.
Als u een eigen risico heeft, dan nemen wij de kosten van dat eigen risico voor u over tot een bedrag van €150,- Dit doen we bij vervanging of herstel van alle autoruiten, met uitzondering van een zijruit. 
Nee, geen enkele verzekeraar zal ruitherstel van uw schadevrije jaren afhalen.
De kosten variëren afhankelijk van het type auto. U ontvangt een gedetailleerde prijsopgave nadat de schade is beoordeeld. Maak melding van uw schade door hier te klikken.
Als ruitherstel of vervanging niet valt binnen de dekking van uw autoverzekering, dan kunnen wij gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan u toesturen. U vraagt deze eenvoudig aan door hier te klikken.
Nee, in de meeste gevallen moet een beschadigde achterruit worden vervangen. Reparatie is vaak niet mogelijk vanwege het feit dat dit gehard glas is.
Wij bieden maar liefst 10 Bovag garantie op de kwaliteit van het geleverde werk.  
Jazeker! ABC Autoglas is uniek in Nederland doordat wij een mobiele service aanbieden. Onze specialisten rijden rond in bedrijfsbussen die volledig zijn voorzien van alle materialen die nodig zijn voor een vakkundig herstel van uw autoruit. Zij kunnen met u bij u thuis afspreken of bij u op uw werkadres. Zo kunt u gewoon doen wat u anders ook doet en kost de reparatie u geen tijd.