Autoruitschade taxi bedrijven herstellen

Voor de taxibranche hebben wij van ABC Autoglas een uniek aanbod. Heeft een taxi bedrijf en auto's met voorruit schade? Normaal gesproken rijkt onze ''afkoop eigen risico actie'' tot €150,- maar omdat we tot een samenwerking kunnen komen voor meerdere auto's kunnen we tot €200,- afkoop van het eigen risico gaan.

Lees Meer
Barst in voorruit repareren

Wat vervelend dat u een barst in uw voorruit heeft. Zeker als u vaak onderweg bent met de auto, op vakantie moet of de auto moet worden gekeurd voor de apk. Wij kunnen de barst voor u kosteloos verhelpen.

Lees Meer
Goedkoop autoruit vervangen

Zit er een barst, een scheur of een ster groter dan een €2,- muntstuk in uw autoruit. Dan moet deze vervangen worden. Als u de auto voor ruitschade heeft verzekerd (WA+, WA-Casco of Allrisk) dan heeft in de meeste gevallen een eigen risico.

Lees Meer
Autoruitschade repareren of vervangen

U heeft een schade in uw autoruit! Maar kan deze nog gerepareerd worden of moet uw autoruit vervangen worden? Als de ster of barst kleiner is dan een €2,- muntstuk, dan kunnen wij uw autoruit repareren.

Lees Meer
Wagenpark autoruitschade herstellen

Voor de zakelijke markt hebben wij van ABC Autoglas een uniek aanbod. Heeft een wagenpark en auto's met voorruit schade? Normaal gesproken rijkt onze ''afkoop eigen rsico actie'' tot €150,- maar omdat we tot een samenwerking kunnen komen voor meerdere auto's kunnen we tot €200,- afkoop van het eigen risico gaan.

Lees Meer