Reparatie en vervangen

Wij vervangen gratis uw autoruit, zonder eigen risico en zonder verlies van schadevrije jaren!

Autoruit repareren
of vervangen?
U heeft een schade in uw autoruit! Maar kan deze nog gerepareerd worden of moet uw autoruit vervangen worden?

Als de ster of barst kleiner is dan een €2,- muntstuk, dan kunnen wij uw autoruit repareren. We reinigen het beschadigde deel en vullen deze middels een harsinjectie. Als u bent verzekerd voor autoruitschade (WA+, WA Casco of Allrisk) dan is in de meeste gevallen het repareren van uw autoruit gratis.

Is de ster of barst in uw autoruit groter dan een €2,- muntstuk? Het ziet naar uit dat de autoruit moet worden vervangen omdat de autoruitschade te groot is om te repareren. Als u bent verzekerd voor autoruitschade (WA+, WA Casco of Allrisk) dan heeft u normaal gesproken alleen een eigen risico bij het vervangen van uw autoruit. ABC Autoglas neemt uw eigen risico tot €150,- voor haar rekening. Hierdoor kost het u vaak niets!
Maar liefst
10 jaar garantie!
Vanaf 2012 zijn wij Bovag gecertificeerd. Onze klanten krijgen hierdoor maar liefst 10 jaar garantie op uitgevoerde reparaties door ABC Autoglas!

Ook maken wij deel uit van het Aegon schade herstelnetwerk. Wij vinden persoonlijk contact en hoge service zeer belangrijk. Met een klein team rijden we rond in heel Nederland om autoruitschades op locatie bij onze klanten te herstellen. Wij werken snel en efficiënt om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
 

Gratis polis check en directe afhandeling

Wij controleren samen met uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent. Maakt u daarna met ons een herstelafspraak, dan gaat de verdere afhandeling direct tussen ons en uw verzekeraar.

 

Gratis herstel zonder eigen risico

Na de polischeck weten wij of er een eigen risico van toepassing is. Bij alle ruiten (behalve de zijruit) nemen wij die kosten tot €150,- op ons. Hierdoor krijgt u gratis herstel zonder eigen risico.

 

Reparatie bij u op locatie

Met onze mobiele service kunnen wij uw autoruitschade op elke locatie herstellen. Bij het maken van de afspraak kunt u een datum en plaats kiezen die u uitkomt. Bijvoorbeeld, op uw werk of bij u thuis.

 

10 Jaar Bovag garantie

Op alle autoruitschade reparaties die wij uitvoeren zit maar liefst 10 jaar Bovag garantie! Zo bent u ervan verzekerd dat de gebruikte materialen en onze reparatietechnieken van de hoogste kwaliteit zijn.

 

Fabriekskwaliteit originele autoruiten

Bij het vervangen van een autoruit leveren wij ruiten met het EOM (Original Equipment Manufacturer) keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van fabriekskwaliteit originele autoruiten.

 

Geen verlies van schadevrije jaren

Indien u het herstel van uw autoruitschade via ons laat uitvoeren, dan heeft dit geen verlies van schadevrije jaren tot gevolg voor u. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw autoruitschade laten herstellen.

Onze klanten
geven ons een 9,2!
Wilt u zien wat de ervaring van anderen is geweest die u zijn voorgegaan bij ABC Autoglas? Of wilt u zelf een review achterlaten? Uw mening telt!
AUTORUIT LATEN HERSTELLEN?