Werkwijze

Onze werkwijze bij het professioneel vervangen van uw autoglas

ABC Autoglas werkt gemakkelijk, snel en transparant

Wij streven naar een hoge kwaliteit service waarbij onze klanten ontzorgd worden bij het herstellen of vervangen van autoruiten. Wij scoren een een 9.2 als het gaat om klanttevredenheid.

1. Meld uw schade

Moet uw autoruit vervangen of gerepareerd worden?
Vul ons schadeformulier in of bel ons om uw gegevens door te geven. Wij nemen contact op met uw verzekeraar om te controleren of u tegen ruitschade verzekerd bent en de hoogte van uw eigen risico. Na deze polischeck kunnen wij u garanderen dat wij voor u de voorruit gratis kunnen repareren of vervangen. U krijgt alles zwart op wit zodat wij onze afspraken met u kunnen nakomen en u geen rekening achteraf krijgt.

2. Plan een afspraak

Nadat uw polis is gecontroleerd nemen wij contact met u op. We plannen samen de afspraak in op een voor u geschikt moment en locatie. Dit mag bij u thuis of op het werk zijn. We rekenen geen voorrijkosten dus komt de monteur gratis bij u langs.

3. Ruitvervanging of sterreparatie

Op de dag van de afspraak krijgt u van ons een tijdindicatie door. In geval van ruitvervanging plaatsen we voor u exact dezelfde originele ruit met EOM keurmerk (EOM: Original Equipment Manufacturer). Deze ruit komt van dezelfde leverancier als die van uw dealer. Na de montage controleren we samen met u alle opties in de ruit.

U krijgt van onze monteur een garantiebewijs waarop uw 10 jaar Bovag garantie staat vermeld evenals dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij handelen de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. U hoeft niets te regelen!

Reparatie & Vervanging

4. Bent u tevreden?

Wij horen graag wat u van ons bedrijf vindt. Na het herstel van uw autoruit krijgt u van ons een mailtje waarin u uw bevindingen kunt delen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij helpen u graag en komen graag met u in contact.