Gratis herstel zonder eigen risico

Na de polischeck weten wij of er een eigen risico van toepassing is. Bij alle ruiten (behalve de zijruit) nemen wij die kosten tot €150,- op ons. Hierdoor krijgt u gratis herstel zonder eigen risico.

 

Gratis polis check en directe afhandeling

Wij controleren samen met uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent. Maakt u daarna met ons een herstelafspraak, dan gaat de verdere afhandeling direct tussen ons en uw verzekeraar.

 

Reparatie bij u op locatie

Met onze mobiele service kunnen wij uw autoruitschade op elke locatie herstellen. Bij het maken van de afspraak kunt u een datum en plaats kiezen die u uitkomt. Bijvoorbeeld, op uw werk of bij u thuis.

 

Sinds 2010 ervaring in schadeherstel

ABC Autoglas heeft zeer ruime ervaring in herstel van autoruitschade. Hierdoor bent u gegarandeerd van een deskundig herstel van uw ruitschade.

 

10 Jaar Bovag garantie

Op alle autoruitschade reparaties die wij uitvoeren zit maar liefst 10 jaar Bovag garantie! Zo bent u ervan verzekerd dat de gebruikte materialen en onze reparatietechnieken van de hoogste kwaliteit zijn.

 

Fabriekskwaliteit originele autoruiten

Bij het vervangen van een autoruit leveren wij ruiten met het EOM (Original Equipment Manufacturer) keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van fabriekskwaliteit originele autoruiten.

 

Geen verlies van schadevrije jaren

Indien u het herstel van uw autoruitschade via ons laat uitvoeren, dan heeft dit geen verlies van schadevrije jaren tot gevolg voor u. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw autoruitschade laten herstellen.