Barst in voorruit?

Wij helpen u met een gratis nieuwe voorruit

Barst in voorruit?

Wat vervelend dat u een barst in uw voorruit heeft. Zeker als u vaak onderweg bent met de auto, op vakantie moet of de auto moet worden gekeurd voor de apk. Wij kunnen de barst voor u kosteloos verhelpen. De voordelen van Abc Autoglas voor u zijn:

Bij ABC Autoglas betaal je geen eigen risico:

  •  Gratis mobiele service door heel Nederland
  •  10 Jaar Bovag garantie op de ruit en montage
  •  Wij werken uitsluitend met originele OEM autoruiten
  •  Geen verrassingen achteraf door polis check
  •  Directe afhandeling met uw verzekeraar

Direct de barst oplossen? Vul hier uw kenteken in:

Het is verplicht om een kenteken in te vullen

Of bel gratis: 0800 1023

Wij lossen het op!

U heeft een barst en wij lossen het voor u op.
Vul ons schade formulier in of bel ons om uw gegevens door te geven. Wij nemen contact op met uw verzekeraar om te controleren of u tegen ruitschade verzekerd bent en de hoogte van uw eigen risico. Na deze polis check kunnen wij u garanderen dat wij voor u de barst in de voorruit kunnen vervangen. U krijgt alles zwart op wit per mail zodat wij onze afspraken met u kunnen nakomen en u geen rekening achteraf krijgt.

Ruitschade Melden

Maak een afspraak!

Nadat uw polis is gecontroleerd nemen wij contact met u op.
We plannen samen de afspraak in op een voor u geschikt moment en locatie. Dit mag bij u thuis of op het werk zijn. We rekenen geen voorrijkosten dus komt de monteur gratis bij u langs. 

Op de dag van de afspraak krijgt u van ons een tijdindicatie door. In geval van ruit vervanging plaatsen we voor u exact de zelfde originele ruit met EOM keurmerk (EOM: Original Equipment Manufacturer). Deze ruit komt van de zelfde leverancier als die van uw dealer.
Na de montage controleren we samen met u alle opties in de ruit.

U krijgt van onze monteur een garantiebewijs waarop uw 10 jaar bovag garantie staat vermeld evenals dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij handelen de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. U hoeft niets te regelen!

U barst is kosteloos verholpen!!

Reparatie & Vervanging

Ervaringen met ABC Autoglas:

Abc Autoglas werkt o.a. samen met:

Delta Lloyd
Polis Direct
Bovemij