Zijruit vervangen

Zijruit laten vervangen?

Een beschadigde zijruit dient altijd te worden vervangen, in tegenstelling tot een vaak nog te repareren voorruit. Gehard glas, waaruit een zijruit bestaat, versplintert direct bij beschadiging. Bij ABC Autoglas wordt u snel geholpen bij u op locatie. ABC Autoglas werkt samen met nagenoeg alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen alle details met uw verzekerings- of leasemaatschappij. 

Zijruit gemakkelijk laten vervangen op locatie

Het vervangen van een zijruit kost ons tussen 1 en 1,5 uur en kan bij u op locatie worden uitgevoerd. Daardoor kost het u geen tijd. ABC Autoglas is uniek in Nederland doordat wij een mobiele service bieden. Eén van onze busjes komt naar u toe en wij hebben alle materialen bij om de zijruit bij u te komen vervangen. U kunt bij u thuis afspreken of op locatie van uw werk. U hoeft er zelf niet op te wachten, wij doen ons werk op het parkeerterrein en melden ons bij u zodra de werkzaamheden gereed zijn. Daarna kunt u direct weer gebruik maken van uw auto.

Uitsluitend fabriekskwaliteit zijruiten

Wanneer wij een zijruit vervangen, dan leveren wij zijruiten met het EOM (Original Equipment Manufacturer) keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van fabriekskwaliteit originele zijruit. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens, zoeken we in onze databases naar de zijruit die oorspronkelijk in uw auto is geïnstalleerd. Bij ABC Autoglas maken we uitsluitend gebruik van glas dat voldoet aan de OEM-normen en rechtstreeks wordt betrokken van leveranciers die ook de fabrikant van uw auto beleveren.

Een zijruit vervangen, gaat zo in zijn werk:

  • Stap 1: We reinigen de binnen en buitenzijde vakkundig zodat er geen glasresten achterblijven
  • Stap 2: We halen het binnen paneel van de deur eraf om ook daarin glasresten te verwijderen
  • Stap 3: We monteren de nieuwe zijruit vakkundig
  • Stap 4: Indien het een bewegende ruit is: wij testen deze
  • Stap 5: We plaatsen de binnen panelen terug 

Wacht niet langer! Neem nu contact op.

Heeft u beschadigde zijruit? Wacht dan niet langer en meld uw schade direct. Wij laten u dan snel weten of de reparatie valt binnen uw verzekering en bellen u op om een afspraak te maken voor herstel.