Voorruit herstellen

Voorruit laten repareren?

Heeft u een sterretje of kleine barst in de voorruit van uw auto? Bij ABC Autoglas bent u aan het juiste adres. Bij ons laat u snel en vakkundig uw autoruit repareren. Een ster in de voorruit, vaak veroorzaakt door steenslag tijdens het rijden, is erg vervelend. Gelukkig is het ook snel opgelost. ABC Autoglas staat voor u klaar om de sterretje of kleine barst binnen 30 minuten te repareren. 

Wat te doen als ik een ster in mijn voorruit heb?

De voorruit van een auto maakt onderdeel uit van de stekte van een auto bij een ongeval. Het bepaalt dus voor een groot gedeelte de veiligheid tijdens het rijden. Een sterretje kan al snel een barst worden indien u er niets aan laat doen. Een ster verandert in een barst door temperatuurverschillen: wanneer het koud is en u de autoverwarming aanzet. Of andersom, wanneer het buiten warm is en u gebruik maakt van de airco. Maar het gebeurt ook zonder aanwijsbare oorzaak. Laat een sterretje in uw ruit dus geen barst worden en laat het direct door ons behandelen om de kans tegen uitscheuren te verkleinen! Rijd je door met een ster, dan loop je het risico dat deze verder scheurt tot een barst, en dan is de enige oplossing de gehele vervanging van de voorruit. Dit laatste is veel kostbaarder dan reparatie van een sterretje. Wacht daarom niet te lang en maak snel een afspraak voor een sterreparatie bij ABC Autoglas. 

Hoe groot mag een sterretje in een autoruit zijn?

Bijna alle sterretjes kleiner dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) kunnen wij deze snel en vakkundig repareren. Is de schade groter? Dan moeten we de autoruit vervangen. Sterren zijn er in verschillende vormen en maten. We repareren alle soorten sterren, zodat u weer goed zicht hebt en de ruit weer haar sterkte terug heeft gekregen.

Snelle reparatie van sterretje in een autoruit

Repareer een ster in uw voorruit niet zelf, maar laat het over aan de vakmensen van ABC Autoglas. Wij doen de hele dag niets anders en voor ons is dit routinewerk. Wij helpen u graag. Meld uw schade of bel ons. Wij kunnen snel met u schakelen en overgaan tot het gewenste en noodzakelijke herstel.

Autoruit schadeherstel bij u op locatie

Een sterreparatie van de voorruit kost ons gemiddeld 30 minuten, maar kost u geen tijd. ABC Autoglas is uniek in Nederland doordat wij een mobiele service bieden. Eén van onze busjes komt naar u toe en wij hebben alle materialen bij om het herstel bij u te komen verzorgen. U kunt bij u thuis afspreken of op locatie van uw werk. U hoeft er zelf niet op te wachten, wij doen ons werk op het parkeerterrein en melden ons bij u zodra de werkzaamheden gereed zijn. Daarna kunt u direct weer gebruik maken van uw auto.

Een sterreparatie van de voorruit doen we zo:

  • Stap 1: We maken de ster schoon en verwijderen losse glasdeeltjes.
  • Stap 2: Met een speciale injector spuiten we enkele druppels hars in de opening.
  • Stap 3: We brengen de ruit op temperatuur: de hars vloeit in de beschadiging.
  • Stap 4: Onder vacuüm druk brengen we de hars in de beschadiging aan.
  • Stap 5: We brengen een beschermende toplaag aan en harden deze uit met uv-licht.
  • Stap 6: Het overtollige hars verwijderen we.
  • Stap 7: We polijsten de toplaag van uw autoruit en maken het glas weer glad en glanzend.

Wacht niet langer! Neem nu contact op.

Heeft u een beschadiging aan uw autoruit? Wacht dan niet langer en meld uw schade direct. Wij laten u dan snel weten of de reparatie valt binnen uw verzekering en bellen u op om een afspraak te maken voor herstel.