Dakraam vervangen

Auto dakraam of panoramadak laten vervangen?

Een auto met een panoramadak biedt zelfs in de wintermaanden een zee van licht, waarvan u kunt genieten. Helaas zijn panoramadaken kwetsbaar, net zoals de voorruit van uw auto, en gevoelig voor steenslag. ABC Autoglas kan in veel gevallen uw dakraam of panoramadak repareren, en indien nodig vervangen. Vervangen van uw auto dakraam of panoramadak vormt geen probleem als u een autoverzekering heeft die de schade dekt. Ook indien uw verzekering geen dekking biedt voor ruitschade, staat ABC Autoglas graag tot uw dienst. Maak zo snel mogelijk een afspraak zodat wij u weer op weg kunnen helpen.   

Dakraam of panoramadak snel vervangen

Het niet tijdig laten vervangen van een beschadigd auto dakraam of panoramadak brengt aanzienlijke risico's met zich mee. Als u deze niet snel vervangt, dan kan dit leiden tot verdere schade en verzwakking van de structuur van uw auto, waardoor de veiligheid van het voertuig en de passagiers in het geding komt. Een beschadigd auto dakraam of panoramadak vergroot het risico op lekkage, wat kan resulteren in ernstige waterschade aan het interieur van de auto. Bovendien kan onbehandelde schade aan uw panoramadak de algehele structurele integriteit van de auto aantasten, met potentieel gevaarlijke situaties als gevolg.  

Dakraam of panoramadak op locatie vervangen

Het vervangen van een auto dakraam of panoramadak duurt tussen 2 en 3 uur en kan bij u op locatie. Daardoor kost het u geen tijd. ABC Autoglas is uniek in Nederland doordat wij een mobiele service bieden. Eén van onze busjes komt naar u toe en wij hebben alle materialen bij om uw auto dakraam of panoramadak bij u te komen vervangen. U kunt bij u thuis afspreken of op locatie van uw werk. U hoeft er zelf niet op te wachten, wij doen ons werk op het parkeerterrein en melden ons bij u zodra de werkzaamheden gereed zijn. Daarna kunt u direct weer gebruik maken van uw auto.

Fabriekskwaliteit auto dakraam of panoramadak

Bij het vervangen van een auto dakraam of panoramadak leveren wij deze met het EOM (Original Equipment Manufacturer) keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van een fabriekskwaliteit originele auto dakraam of panoramadak. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens, zoeken we in onze databases naar het auto dakraam of panoramadak die oorspronkelijk in uw auto is geïnstalleerd. Bij ABC Autoglas maken we uitsluitend gebruik van glas dat voldoet aan de OEM-normen en rechtstreeks wordt betrokken van leveranciers die ook de fabrikant van uw auto beleveren.

Een dakraam of panoramadak vervangen we zo:

  • Stap 1: We demonteren bepaalde onderdelen aan de binnenzijde indien nodig
  • Stap 2: We verwijderen het oude auto dakraam of panoramadak vakkundig
  • Stap 3: We reinigen de oppervlakte voor een goede aanhechting van de nieuwe ruit
  • Stap 4: We monteren het nieuwe auto dakraam of panoramadak
  • Stap 5: We monteren de eventueel gedemonteerde onderdelen opnieuw
  • Stap 6: We voeren een laatste kwaliteitscontrole uit

Wacht niet langer! Neem nu contact op.

Heeft u beschadigde auto dakraam of panoramadak? Wacht dan niet langer en meld uw schade direct. Wij laten u dan snel weten of de reparatie valt binnen uw verzekering en bellen u op om een afspraak te maken voor herstel.