Achterruit vervangen

Achterruit laten vervangen?

Bij schade aan de achterruit van uw auto is reparatie niet mogelijk; vervanging is noodzakelijk. Een achterruit versplintert namelijk bij beschadiging omdat deze van gehard glas is gemaakt. Vervangen van de achterruit vormt geen probleem als u een autoverzekering heeft die de schade dekt. Ook indien uw verzekering geen dekking biedt voor ruitschade, staat ABC Autoglas graag tot uw dienst. Maak zo snel mogelijk een afspraak zodat wij u weer op weg kunnen helpen.  

Achterruit vervangen bij u op locatie

Een achterruit vervangen duurt tussen 1,5 en 2 uur en kan bij u op locatie. Daardoor kost het u geen tijd. ABC Autoglas is uniek in Nederland doordat wij een mobiele service bieden. Eén van onze busjes komt naar u toe en wij hebben alle materialen bij om de achterruit bij u te komen vervangen. U kunt bij u thuis afspreken of op locatie van uw werk. U hoeft er zelf niet op te wachten, wij doen ons werk op het parkeerterrein en melden ons bij u zodra de werkzaamheden gereed zijn. Daarna kunt u direct weer gebruik maken van uw auto.

Een nieuwe fabriekskwaliteit originele achterruit

Bij het vervangen van een achterruit leveren wij ruiten met het EOM (Original Equipment Manufacturer) keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van fabriekskwaliteit originele autoruiten. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens, zoeken we in onze databases naar de achterruit die oorspronkelijk in uw auto is geïnstalleerd. Bij ABC Autoglas maken we uitsluitend gebruik van glas dat voldoet aan de OEM-normen en rechtstreeks wordt betrokken van leveranciers die ook de fabrikant van uw auto beleveren.

Een achterruit vervangen doen we zo:

  • Stap 1: De (restanten) van de oude achterruit verwijderen we vakkundig
  • Stap 2: We brengen een primer aan die even moet drogen. 
  • Stap 3: We brengen een speciale kit aan op de nieuwe achterruit.
  • Stap 4: We monteren de nieuwe achterruit. De lijm moet 1 uur drogen.
  • Stap 5: Na de droogtijd kunt u direct weer rijden met de auto.

Wacht niet langer! Neem nu contact op.

Heeft u beschadigde achterruit? Wacht dan niet langer en meld uw schade direct. Wij laten u dan snel weten of de reparatie valt binnen uw verzekering en bellen u op om een afspraak te maken voor herstel.