Voorruit vervangen

Voor een voorruit vervangen gaat u naar ABC Autoglas

Heeft u te maken met schade aan uw autoruit? Is de schade geen sterretje meer, maar schade die groter is dan een muntstuk van twee euro? In dat geval is het tijd om te kiezen voor de voorruit vervangen, voor uw veiligheid en die van anderen. Hiervoor schakelt u de specialisten van ABC Autoglas in.

Tot in de puntjes verzorgd

Uw zorg wordt onze zorg. Zodra u ons inschakelt, gaan wij direct voor u aan de slag. Dit betekent niet alleen dat wij uw voorruit vervangen, maar ook dat wij beginnen met het controleren van de dekking van uw autoverzekering. U wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. En heeft u te maken met een eigen risico bij uw verzekering, dan wordt er tot een bedrag van €150,- voor dat eigen risico door ons vergoed. Zodra wij weten hoe het met de dekking van de verzekering zit, wordt er een afspraak gemaakt. Deze afspraak kan op iedere gewenste locatie zijn, bij u thuis of op uw werk. Wij rekenen hiervoor geen voorrijkosten, dat noemen wij service.

Ruitschade? Wij lossen het, zonder eigen risico, direct voor u op. Vul uw kenteken in

Het is verplicht om een kenteken in te vullen

Of bel gratis: 0800 1023

Garantie

Wij zorgen ervoor dat bij een voorruit vervangen u de originele ruit met een EOM keurmerk in uw auto geplaatst wordt, met andere woorden uw ruit komt bij dezelfde leverancier vandaan als waar uw dealer de ruiten koopt. Zodra de ruit geplaatst is, ontvangt u van de monteur een garantiecertificaat die goed is voor 10 jaar garantie op de ruit. De financiële afhandeling met uw verzekering wordt door ons geregeld, een compleet servicepakket dus.

Een voorruit vervangen laten door ABC Autoglas

Ruitschade en u wilt veilig de weg op? Meld dan de schade via het formulier op de website en wij regelen de rest voor het vervangen van de voorruit. U krijgt de gemaakte afspraken zwart op wit en u weet bij ABC Autoglas altijd waar u aan toe bent. Voor meer informatie en het stellen van vragen vult u het contactformulier op de website in en wij nemen snel contact met u op.

Ervaringen met ABC Autoglas:

Abc Autoglas werkt o.a. samen met:

Geerts
JW Verzekeringen
Bovag Autoverzekering
Delta Lloyd
Allsecur
IAK
Polis Direct
Bovemij