JW Verzekeringen

Bedrijfswagenverzekeringen

ABC Autoglas heeft een samenwerking met JW verzekeringen BV. In bijna alle gevallen hoeven verzekerden van JW verzekeringen BV geen eigen risico te betalen bij het vervangen van hun autoruit uitgevoerd door ABC Autoglas. Dit geldt in de meeste gevallen ook bij ruitvervanging van bedrijfswagens. Hier hebben ABC Autoglas en JW verzekeringen BV afspraken over gemaakt. Zo hoeft u de kosten niet voor te schieten, maar regelen wij alles direct met JW verzekeringen BV. Dit scheelt voor u extra administratieve werkzaamheden.

JW verzekeringen BV is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van verzekeringen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. JW verzekeringen BV is een specialist op het gebied van bedrijfswagenverzekeringen. Door hun kennis en ervaring op het gebied van bedrijfswagenverzekeringen kunt u hier altijd terecht voor een passende verzekering. Zo geven zij gegarandeerd de laagste premie voor uw bedrijfswagenverzekering. Zij maken een vergelijking tussen verschillende bedrijfswagenverzekeringen, passend bij uw wensen op het gebied van premie en voorwaarden.

Wilt u een bedrijfswagenverzekering afsluiten, zonder eigen risico bij ruitvervanging via ABC Autoglas, met de laagste premie, bij een bemiddelaar die beschikt over de meeste kennis en ervaring op het gebied van bedrijfswagens? Doe dit dan bij JW verzekeringen BV.

Klik hier om naar JW Verzekeringen te gaan.