Partners

Lees hieronder meer over onze partners.

Partners van ABC Autoglas

Abc Autoglas investeert in partners en samenwerkingen. We zijn sinds 2010 uw vertrouwde adres voor al uw ruitschade. In 2012 hebben wij ons aangesloten bij de Bovag. 

Ook met onze leveranciers werken wij nauw samen zodat de artikelen die wij leveren altijd van originele kwaliteit zijn.

In samenwerking met onze partners hebben wij in de afgelopen jaren veel autoruiten naar tevredenheid gerepareerd en vervangen!

ABC is Bovag lid sinds 2012!

ABC Autoglas is trots lid van de Bovag. Voor u als klant betekent dit dat u zeker bent van uitstekende service en garantie. Wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos op weg kunt. Het Bovag-keurmerk staat voor kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid. Om lid te zijn van Bovag moeten wij aan strenge eisen voldoen. Om hieraan te blijven voldoen worden we regelmatig getoetst. Door ons Bovag keurmerk zijn we aangesloten bij diverse grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld: Bovemij/Polisdirect, Interpolis en Centraal Beheer Achmea. Bekijk hier ons Bovag certificaat https://certificaat.bovag.nl/l...

Werkwijze

Pilkington Benelux B.V.

Pilkington is één van onze autoruit leveranciers. Pilkington is 's werelds grootste glasleverancier voor de automobielindustrie. Meer dan één op de vier auto's wereldwijd is uitgerust met Pilkington ruiten. Bovendien wordt Pilkington wereldwijd erkend als marktleider op technologisch gebied.
Pilkington AGR (Automotive Glass Replacement) heeft 48 fabrieken en distributiecentra in Europa. Hierdoor is uw ruit altijd op voorraad en binnen 24 uur leverbaar.
Alle ruiten die wij leveren van Pilkington zijn van originele kwaliteit.

Uitstekende ruitvervanging door ABC Autoglas!

Saint Gobain Autover

Alle autoruiten die door Saint-Gobain Sekurit geproduceerd worden en dus het Saint-Gobain Sekurit logo dragen, worden volgens dezelfde specificaties en productienormen vervaardigd als de originele uitrusting die bij de montage van voertuigen wordt gebruikt.

Daarom worden deze beglazingsproducten die dezelfde kwaliteit bieden als de OE-onderdelen, "Original Spare Parts" genoemd.

Eén op twee Europese auto's is uitgerust met autoglas van Saint-Gobain Sekurit.

Autoruitschade repareren of vervangen

Ervaringen met ABC Autoglas:

Abc Autoglas werkt o.a. samen met:

Delta Lloyd
Polis Direct
Bovemij