Goedkoop autoruit vervangen

Goedkoop autoruit vervangen zonder eigen risico!

Goedkoop autoruit vervangen bij Abc Autoglas

Zit er een barst, een scheur of een ster groter dan een €2,- muntstuk in uw autoruit. Dan moet deze vervangen worden. Als u de auto voor ruitschade heeft verzekerd  (WA+, WA-Casco of Allrisk) dan heeft in de meeste gevallen een eigen risico. Dit bedrag dient u normaal zelf te betalen aan de reparateur. Wij kunnen uw autoruit goedkoop vervangen omdat wij het eigen risico tot een bedrag van €150,- voor onze eigen rekening nemen. De schadevrije jaren komen niet in gevaar bij ruitschade. U betaald dus niets! 

Goedkoper wordt het niet. Middels onze eigen risico actie heeft een nieuwe autoruit voor €0,-

Bij ABC Autoglas betaal je geen eigen risico:

  •  Gratis mobiele service door heel Nederland
  •  10 Jaar Bovag garantie op de ruit en montage
  •  Wij werken uitsluitend met originele OEM autoruiten
  •  Geen verrassingen achteraf door polis check
  •  Directe afhandeling met uw verzekeraar
  • Geen schadevrije jaren verlies


Vul uw kenteken in en kijk of we voor u de autoruit goedkoop kunnen vervangen

Het is verplicht om een kenteken in te vullen

Of bel gratis: 0800 1023

Hoe gaan we te werk?

U wilt goedkoop uw autoruit laten vervangen? Vul ons schade formulier in of bel ons om uw gegevens door te geven. Wij nemen contact op met uw verzekeraar om te controleren of u tegen ruitschade verzekerd bent en de hoogte van uw eigen risico. Na deze polis check kunnen wij u garanderen dat wij voor u de autoruit goedkoop kunnen vervangen. U krijgt alles zwart op wit per mail zodat wij onze afspraken met u kunnen nakomen en u geen rekening achteraf krijgt.

Ruitschade Melden

Plan uw afspraak!

Nadat uw polis is gecontroleerd nemen wij contact met u op. We plannen samen de afspraak in op een voor u geschikt moment en locatie. Dit mag bij u thuis of op het werk zijn. We rekenen geen voorrijkosten dus komt de monteur gratis bij u langs. Op de dag van de afspraak krijgt u van ons een tijdindicatie door. In geval van ruit vervanging plaatsen we voor u exact de zelfde originele ruit met EOM keurmerk (EOM: Original Equipment Manufacturer). Deze ruit komt van de zelfde leverancier als die van uw dealer. Na de montage controleren we samen met u alle opties in de ruit. U krijgt van onze monteur een garantiebewijs waarop uw 10 jaar bovag garantie staat vermeld evenals dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij handelen de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. U hoeft niets te regelen! Uw autoruit is goedkoop vervangen!

Reparatie & Vervanging

Ervaringen met ABC Autoglas:

Abc Autoglas werkt o.a. samen met:

Delta Lloyd
Polis Direct
Bovemij