Autoruitschade repareren of vervangen

Kan de schade in uw autoruit nog gerepareerd worden of moet uw autoruit vervangen worden?

Repareren of vervangen?

U heeft een schade in uw autoruit! Maar kan deze nog gerepareerd worden of moet uw autoruit vervangen worden. Het gaat om de grote van de ster of barst.

Als de ster of barst kleiner is dan een €2,- muntstuk kunnen wij uw autoruit repareren. We reinigen het beschadigde deel en vullen deze middels een harsinjectie. Als u bent verzekerd voor autoruitschade (WA+, WA-Casco of Allrisk) dan is in de meeste gevallen het repareren van uw autoruit gratis.

Is de ster of barst in uw autoruit groter dan een €2,- muntstuk? Het ziet naar uit dat de autoruit moet worden vervangen omdat de autoruitschade te groot is om te repareren. Als u bent verzekerd voor autoruitschade (WA+, WA-Casco of Allrisk) dan heeft normaal gesproken een eigen risico bij het vervangen van uw autoruit. Middels onze ''afkoop eigen risico'' actie neemt Abc Autoglas uw eigen risico voor haar rekening tot €150,-!! 

In beide gevallen. Of uw autoruit nu gerepareerd moet worden of moet worden vervangen bij ABC Autoglas betaalt u €0,-

Bij Abc Autoglas bent u voor het repareren of vervangen van uw autoruit aan het juiste adres. 

  •  Gratis mobiele service door heel Nederland
  •  10 Jaar Bovag garantie op de ruit en montage
  •  Wij werken uitsluitend met originele OEM autoruiten
  •  Geen verrassingen achteraf door polis check
  •  Directe afhandeling met uw verzekeraar
  • Geen schadevrije jaren verliesUw autoruitschade repareren of vervangen? Vul hier uw kenteken in

Het is verplicht om een kenteken in te vullen

Of bel gratis: 0800 1023

Hoe gaan wij te werk

U wilt uw autoruitschade laten repareren of vervangen? 

Vul ons schade formulier in of bel ons om uw gegevens door te geven. Wij nemen contact op met uw verzekeraar om te controleren of u tegen ruitschade verzekerd bent en de hoogte van uw eigen risico. Na deze polis check kunnen wij u garanderen dat wij voor u de autoruitschade kunnen repareren of vervangen. U krijgt alles zwart op wit per mail zodat wij onze afspraken met u kunnen nakomen en u geen rekening achteraf krijgt.

Ruitschade Melden

Plan uw afspraak in!

Nadat uw polis is gecontroleerd nemen wij contact met u op. We plannen samen de afspraak in op een voor u geschikt moment en locatie. Dit mag bij u thuis of op het werk zijn. We rekenen geen voorrijkosten dus komt de monteur gratis bij u langs. Op de dag van de afspraak krijgt u van ons een tijdindicatie door. In geval van autoruit vervanging plaatsen we voor u exact de zelfde originele ruit met EOM keurmerk (EOM: Original Equipment Manufacturer). Deze ruit komt van de zelfde leverancier als die van uw dealer. Na de montage controleren we samen met u alle opties in de ruit. U krijgt van onze monteur een garantiebewijs waarop uw 10 jaar bovag garantie staat vermeld evenals dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Wij handelen de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar of tussenpersoon. U hoeft niets te regelen! Uw autoruit is goedkoop vervangen!

Contact opnemen

Ervaringen met ABC Autoglas:

Abc Autoglas werkt o.a. samen met:

Delta Lloyd
Polis Direct
Bovemij